Agenda

Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Visita Fundación Mapfre – Carlos Pérez Siquier

12 12Europe/Madrid març 12Europe/Madrid 2020 - 20:00 - 21:00

Carlos Pérez Siquier

Visita privada amb guía per a Fotoconnexió

Dijous 12 de març de 2018 a les 20:00 h.

Sala Fundación MAPFRE Casa Garriga Nogués. C/ Diputació, 250. Barcelona.

L’obra de Carlos Pérez Siquier està considerada com una de les més importants de la fotografia espanyola en les últimes dècades. Arrenca en la perifèria social durant ple franquisme, poc després incorpora els contrastos i el xoc cultural introduïts pel desarrollisme i el turisme, i arriba, avui dia, a espais més íntims.

Amb l’exposició sobre el Premio Nacional de Fotografía de l’any 2003, la Fundación Mapfre diu adeu a la seu de la Casa Garriga Nogués abans de l’obertura del nou espai dedicat exclusivament a la fotografia el proper mes de juny.

La Fundación Mapfre i Fotoconnexió han establert relacions de manera que els seus socis podran gaudir, gradualment, de diversos avantatges.

En aquesta ocasió es realitzarà una visita privada, gratuïta i amb guia, fins a un màxim de 25 assistents. Us podeu inscriure enviant un correu electrònic a algunes de les següents adreces:

activitats@fotoconnexio.org

vicepresidencia@fotoconnexio.org

En el cas de que el 8 de març encara hi hagi places lliures, els socis poden venir amb un acompanyant sempre que ho avisin a les adreces indicades.

Us hi esperem!

Visita_Exposicio_Perez_Siquier.pdf

 

[CAST]

Carlos Pérez Siquier

Visita privada con guía para Fotoconnexió

Jueves 12 de marzo de 2018 a las 20:00 h.

Sala Fundación MAPFRE Casa Garriga Nogués. C/ Diputació, 250. Barcelona

La obra de Carlos Pérez Siquier está considerada como una de las más importantes de la fotografía española de las últimas décadas. Se incia en la periferia social durante pleno franquismo, poco después incorpora los contrastes y el choque cultural introducidos por el desarrollismo y el turismo, y llega, hoy en día, a espacios más íntimos.

Con la exposición sobre el Premio Nacional de Fotografía del año 2003, la Fundación Mapfre dice adiós a la sede de la Casa Garriga Nogués antes de la apertura del nuevo espacio dedicado exclusivamente a la fotografía el próximo mes de junio.

La Fundación Mapfre y Fotoconnexió han establecido relaciones de manera que sus socios podrán disfrutar, gradualmente, de varias ventajas.

En esta ocasión se realizará una visita privada, gratuita y con guía, para un grupo que puede tener como máximo e 25 asistentes. Os podéis inscribir enviando un correo electrónico a algunas de las siguientes direcciones:

activitats@fotoconnexio.org

vicepresidencia@fotoconnexio.org

En el caso de que el 8 de marzo todavía haya plazas libres, los socios pueden asistir con un acompañante siempre que lo avisen a las direcciones indicadas anterioremnte.

Os esperamos!

 

Mostra els detalls

Data:
12 12Europe/Madrid març 12Europe/Madrid 2020
Hora:
20:00 - 21:00
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, ,

Recinte

Sala Fundació MAPFRE
C/ Diputació, 250
Barcelona, BARCELONA Espanya
+ Mapa de Google
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.